Switch to full style
Anunturi despre vanzarea sau cumpararea armelor
Scrie un răspuns

Cumpar CZ USA Sharptail

Mar Feb 13, 2018 2:16 pm

Cumpar CZ USA Sharptail sau... Ringneck, uzat

Re: Cumpar CZ USA Sharptail

Mar Feb 13, 2018 5:19 pm

Bun. Din cite vad ai vechime pe forum.Sper ca stii cine le face nu?Daca nu gasesti aici iti aduc unul din USA. Acolo sint gramada la preturi bune si calibre chiar mai "exzotice"ptr noi.28.410 etc.

Re: Cumpar CZ USA Sharptail

Mar Feb 13, 2018 6:08 pm

Sunt facute in Turcia de catre compania Huglu sub specificatile si controlul exact a celor de la CZ
http://www.huglu.com.tr/en au si astia o experienta de peste 100 de ani iar daca CTC-ul celor de la CZ e riguros arma este ok.
Nu e nevoie sa o aduci din USA in primul rand ca e complicat iar in al doilea rand pentru ca se vinde noua in mai multe magazine din Romania si costa in jur de 4000lei sharptail si 3500 ringneck, pur si simplu vreau una second hand la un pret bun sa ies de cateva ori pe an cu ea la pasarele ...

Re: Cumpar CZ USA Sharptail

Mar Feb 13, 2018 7:51 pm

Salutare. Complicat nu e deloc am adus o semi auto in decembrie .Imbarcarea la HOUSTON TEXAS.in cutie inchuiata si intilnirea la Budapesta.Trecuta in RO ca ratusca prin apa prezentare la vama Arad taxa de 20 usd si directia politie. Mai am un KRUPP de 16 care va urma acelasi traseu. Cu mentiunea speciala ca asta e in TEXAS.

Re: Cumpar CZ USA Sharptail

Mie Feb 14, 2018 8:23 am

Sharptail mi se pare ca arata fenomenal... parerea mea este ca turcii stiu sa faca si arme bune. Daca ar avea si ejectoare, as plati oricand 5-6 mii de lei pe una...

Re: Cumpar CZ USA Sharptail

Mie Feb 14, 2018 9:17 am

Ai dreptate, lipsa ejectoarelor pare a fi cel mai mare minus al armei pe care il poti observa din specificatii sau poza, evident trebuie sa ma aiba si altele dar pt ce imi trebuie mie pare totusi ca merita sa o iau.

Re: Cumpar CZ USA Sharptail

Mie Feb 14, 2018 10:52 am

Anu' trecut la IWA am vizitat vreo 25 de standuri de firme turcesti de arme, de la cei 3-4 mari la tot felul de maruntei.
Vorba ta, am vazut la ei arme pe care le-as fi luat acasa fara strangeri de inima. Pretul lor insa incepea de pe la 1400$ si se duceau si peste 2000.
Alea de sub 1000$ aratau de parca erau facute din bucati adunate de prin diferite locuri....si chiar asa erau. Unu face bascule, unu tevi, unu lemnaraia si alti zece le asambleaza. Din pacate, armele CZ, alea de prezentare/expozitie erau in categoria asta. Absolut nicio legatura cu vechile ZP-uri sau ZH-uri.
Daca vrei mortis asa ceva mai bine te zbati sa cauti o ZP in stare buna. Asta chiar a fost arma de 2000 E in zilele de azi.

Re: Cumpar CZ USA Sharptail

Mie Feb 14, 2018 11:11 am

Ii poluam topicul omului... eu as cauta dar nu stiu unde, Maestre Violiv... am incercat sa cumpar 16-le ala de la dumneavoastra si v-ati razgandit in ultimul moment... oricum, daca va hotarati sa-l vindeti anuntati-ma si pe mine... dau banii pe el in orice moment... arata fenomenal...
Scrie un răspuns