Tare, frate!
Am <<trait>> la cort pana pe la vreo 25 de ani (fiecare vacanta, mai apoi, toate weekendurile), si nu erau corturile de azi cu materiale de 10000 mm. Carpe de la Urziceni, cu un fash bashinos deasupra. Bune rau, faceau toti banii, hihihihi
Mai la batranete m-am mutat intr-un JRC, minunat de ieftin si bun (o suta de pounds, ce vremuri!) si era belea cu betzele altea <<tzesute>> prin cele doua <<prelate>>. Imti venea sa dai cu el de pereti, daca i-ai fi avut. UNa peste alta. acest cort chiar facea mai multe parale decat pretul, am stat in el la doua grade, cu usa neinchisa (doar lasata jos si cu fermoarul deschis) si asta doar cu fleece-ul pe mine; giaca o pastram <<pentru cand avea sa fie cu adevarat frig>>>
M-am lasat, insa si de crap, am vandut si cortul.
Astazi, as lua cel mai simplu (de montat) cort posibil (eventual din ala pe care il arunci din sac si se desface singur), dar as avea cel mai bun <<neopren>>, sac de dormit si musai o impermeabila de fleece (crapistii stiu de care) deasupra. Cat timp nu ti-l zboara/rupe vantul, oricare este bun.
Nu cortul conteaza, zic eu, ci mai mult cum si unde il amplasezi, ca sa te folosesti de ceea ce ai pe langa tine.